Bjæverskov 1971

Jeg var flyttet fra København til Svogerslev ved Roskilde i 1969, og Jørgen havde mødt sin tilkomne der også hed Marianne og som han blev gift med.

Samtidig med at jeg spillede med Hans, Niels, Eugen og Ole, holdt jeg kontakt med Jørgen og Marianne.

Jørgen, Duna, Marianne og jeg prøvede om vi kunne danne et nyt band under navnet Suger and Spice,
Marianne skulle da spille orgel, men kemien i bandet var ikke særlig god, og der skete også det, at Duna blev gift og flyttede til Møn. 

Herover er Jørgen og Marianne ved at øve numre i processen med at etablere Suger and Spice.

Via Bjarne Ludvigsen, der boede i nærheden af Jørgen, stiftede vi bekendtskab med en trommeslager der hed
Steen Petersen. Det viste sig, at han havde spillet i et band ved navn Slantwise Stalactites som også havde haft øvelokale i Bispebjerg Kulturcenter samtidig med Hans og Niels.

Her har vi et par billeder fra 1968, da Steen spillede i Bispebjerg Kulturcenter.  Det er fra første gang vi så ham.

Steen var murer af uddannelse, og da Jørgen og Marianne var blevet gift, købte de grund i Bjæverskov, hvor de valgte selv at bygge bolig, som Steen så hjalp dem med at bygge. Jørgen ville starte som selvstændig værktøjsmager, og derfor var det et dejligt stort værkstedslokale der blev etableret først. Det kunne Steen, Jørgen og jeg ikke nære os fra at bruge til at spille lidt sammen i. Vi hyggede os med at lave en del indspilninger på to Tandberg båndoptagere, sound on sound fra den ene til den anden i stereo.

Steen, Jørgen og jeg var samlet mange weekender for at få nogle indspilninger i kassen, klokken kunne godt blive hen ad fire om morgenen, før vi fik et nummer til at lykkedes, og så var vi også ved at falde om af træthed.


Her er nogle eksempler på noget af det vi fik indspillet.

til forsiden

næste side